VVD Alkmaar heeft verbazing vernomen dat Provincie Noord-Holland windmolens in de Schermer en de Eilandspolder wil laten plaatsen. Temeer omdat de Eilandspolder grotendeels een Natura 2000-gebied is. "Wij zijn tegen deze vorm van horizonvervuiling in ons buitengebied en hebben dat ook duidelijk opgenomen in het coalitieakkoord", laat de fractie weten via de eigen website.

VVD Alkmaar heeft in het coalitieakkoord laten opnemen dat er géén grote windmolen- of zonneparken gaan verrijzen op agrarische grond in de gemeente. Letterlijk staat er: "Grootschalige zonneparken en mega-windmolens op agrarische grond vinden wij niet passen bij het landschap van Alkmaar en gaan wij tegen."

De VVD Alkmaar is voorstander van een overstap naar duurzame energiewinning. "Wij zien dat echter graag op andere manieren gebeuren".
Pin It
Bekeken: 4079x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/