In de nacht van dinsdag op woensdag is een naast een woning in de Koningin Sophiastraat in Alkmaar geparkeerde auto volledig door brand verwoest. Bijna tegelijkertijd woedde een autobrand in de Fabritiusstraat. In beide gevallen meldden getuigen dat ze een scooter hebben horen wegrijden. Brandstichting wordt dan ook niet uitgesloten.

De brandweer moest een flink gevecht leveren om de vlammen te doven, daarbij werd ook een speciaal soort schuim ingezet. Omdat de vlammen dreigden over te slaan naar de schutting werd de nog brandende auto een stuk vooruit gesleept. Vanwege de nabijheid van de woning heeft de brandweer ook binnen het huis de muur gecontroleerd met een warmtebeeldcamera. De auto is totaal verwoest.
Pin It
Bekeken: 1963x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/