Een Alkmaarse bromfietser is maandagavond aangehouden op de Koedijkerstraat, nadat zijn vluchtpoging eindigde tegen een politiebus. De 38-jarige man had bij een stopteken op de Kanaalkade juist flink gas gegeven, maar ver kwam hij dus niet. Hij kreeg op het politiebureau drie bekeuringen aan zijn broek.

Rond 21:35 uur zagen agenten de Alkmaarder slingerend rijden. Nadat hij op de Kanaalkade een wheelie maakte besloten de agenten hem een stopteken te geven, maar de bromfietser gaf juist flink gas en ging er met hoge snelheid vandoor richting Overstad. Toen de man zag dat een politiebus zijn doorgang op de Koedijkerstraat blokkeerde probeerde hij te keren, maar dat ging mis. De Alkmaarder botste op de bus en kon worden aangehouden. Hij raakte niet gewond.

De verdachte kreeg op het politiebureau bekeuringen voor het maken van een wheelie, niet voldoen aan het stopteken en door rood rijden. De Alkmaarder mocht daarna naar huis. De politie laat echter niet weten of dat op zijn bromfiets kon.
Pin It
Bekeken: 1451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/