PvdA Alkmaar wil organisaties die extra zomeractiviteiten voor kinderen en jongeren willen organiseren steunen en stelt hierover vragen aan het college van B&W. Dit naar aanleiding van een verzoek vanuit een Alkmaarse wijk.

PvdA Alkmaar verwacht dat veel kinderen en jongeren dit jaar niet op zomervakantie gaan vanwege het coronavirus en dat maatschappelijke organisaties extra activiteiten voor hen zullen willen organiseren. Het reguliere aanbod van bijvoorbeeld jeugdkampen zal vanwege de coronamaatregelen beperkt zijn, in ieder geval wat betreft het aantal deelnemers, waardoor extra aanbod zeer welkom is.

Maar daarbij zal wellicht niet iedere organisatie de kosten volledig kunnen dekken. De lokale PvdA vraagt het college om bij jongerenwerkers, wijkcentra, wijkconsulenten en sociaal cultureel werkers de animo voor extra activiteiten te peilen en bij behoefte aan steun hier gehoor aan te geven middels een eenvoudige regeling.

De PvdA beseft zich dat de zomervakantie al over een maand begint en vraagt het college enige vaart te maken.
Pin It
Bekeken: 1569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/