Sinds maandag kwam er vanuit het RIVM opnieuw geen enkele melding van ziekenhuisopname in deze regio vanwege het coronavirus. In een maand tijd was er slechts één opname, op 22 mei. Ook werden er weer geen nieuwe besmettingen gemeld. Er is er voor Heerhugowaard nota bene eentje in mindering gebracht, waardoor het aantal (voorheen) besmette mensen in het HAL-gebied plus Bergen en Heiloo op 564 uitkomt.

De afgelopen drie dagen nam het aantal gemelde positieve tests landelijk toe met 379 naar 46.942. Woensdag viel nog maar 2,2 procent van totaal 8.394 tests positief uit. De piek was op 23 maart met 29,3 procent van 24.745 tests.

Het aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in ziekenhuizen steeg met 27 naar 11.771 en het aantal geregistreerde sterfgevallen van covid-patiënten met 28 naar 5.990.

Het aantal (verdachte) Nederlandse coronapatiënten op IC’s daalde sinds maandag van 159 naar voorlopig geschat 142, vijf vanwege overlijden. Het aantal IC's met coronapatiënten daalde met drie naar 54.

Het RIVM heeft nieuwe statistieken over het reproductiegetal van covid-19 tot en met 14 mei. Voor februari werd berekend dat elke besmette persoon grofweg twee anderen aanstak (R = 2), maar met een grote foutmarge door vrijwel compleet gebrek aan data. In maart werd R = 0,8, met een marge van 0,2. Voor 14 mei werd R = 0,9 berekend, met een marge van 1,1 en stijgend, door de versoepelde maatregelen.
Pin It
Bekeken: 2330x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/