De valse kentekenplaten op een Mercedes-busje dat in de nacht van zondag 12 op maandag 13 april in vlammen opging aan de Hanswijk in Egmond aan den Hoef, hadden hetzelfde kenteken als de platen die een tijdje hebben gezeten op een verlaten Mercedes Sprinter met gevaarlijk drugsafval in Woensdrecht. Die was daar op 19 oktober 2019 geparkeerd naast een basisschool.

Dat bleek dinsdagavond uit de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht. Die dumping van drugsafval wordt nu onderzocht door de politie Zeeland/West-Brabant.

Een getuige had gezien hoe de Mercedes Sprinter daar ’s middags was neergezet. Toen vijf dagen later de bestelbus er nog steeds stond, maar inmiddels zonder kentekenplaten, belde diezelfde getuige de politie.
De getuige vond de geparkeerde Mercedes al langer verdacht en fotografeerde toen het kenteken. Na de vondst van het drugsafval in de laadruimte startte een groot rechercheonderzoek.

De witte bestelbus in Egmond aan den Hoef stond daar ook al een tijdje geparkeerd, voordat deze in april plotseling in vlammen opging. Na de brand bleek dat de bus in Duitsland was gestolen. Het kenteken van de valse platen kwam overeen met het kenteken dat eerder door de buurtbewoner in Woensdrecht was gefotografeerd.

De politie zoekt nu mensen die meer informatie hebben over de bus en de brandstichting in Egmond aan den Hoef.

Woensdag is de herhaling om 16:30 uur op NPO2.
Pin It
Bekeken: 1951x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/