GGD Hollands Noorden lanceert een nieuwe enquête om uit te vinden hoe inwoners (16+) de huidige omstandigheden beleven met betrekking tot het coronavirus. Net als in de eerste editie in april, worden er allerlei vragen gesteld over hoe het virus en de daarop genomen maatregelen gevolgen hebben gehad, wat betreft persoonlijke omstandigheden, eigen handelen en de gemoedsrust. "Wij zijn benieuwd wat er in de tussentijd in de beleving veranderd is."

De eerste vragenlijst werd bijna 4.100 keer ingevuld. Daaruit bleek onder andere dat een hoog percentage van 16-plussers in Noord-Holland Noord tevreden waren over de aanpak van de overheid en de saamhorigheid in de samenleving, maar dat ze zich gaandeweg meer zorgen maakten over gezondheid, economie en educatie. Een grote meerderheid gaf aan zelf diverse maatregelen te nemen, maar slechts 54 procent was tevreden over hoe de medemens zich gedroeg. Een paar lichtpuntjes waren dat meer mensen dichter tot elkaar kwamen (in figuurlijke zin) en bewuster zijn gaan leven.

De tweede enquête is te vinden op ggdhollandsnoorden.research.net.

 
Pin It
Bekeken: 2312x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/