In november 2019 werden twee auto's verwoest nadat een 36-jarige Litouwer brand stichtte in de Alkmaarse parkeergarage Kanaalschiereiland. Hij probeerde ook nog twee andere voertuigen in brand te steken. Dat heeft de rechtbank van Alkmaar volgens het NHD bepaald. De Litouwer is veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf en hij moet 1.300 euro schadevergoeding betalen.

De man zou twee flessen wodka, zes blikken bier en een joint op hebben gehad toen hij zonder werkelijk motief besloot om auto's in brand te steken. Hij kon vrij snel na zijn daad opgepakt worden dankzij camerabeelden en zat sindsdien vast.

De brandstichting zorgde voor flink wat schade aan de parkeergarage, ondanks dat deze snel ontdekt was. Onder meer plafondplaten, (nood)verlichting en bedrading gingen verloren. De rechtbank stelde dat de parkeergarage wellicht deels zou zijn ingestort, als niet zo snel was ingegrepen.
Pin It
Bekeken: 1759x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/