Vrijdag 17 juli opent de World Press Photo Exhibition in de Grote Kerk Alkmaar. Peter Blaauboer, directeur van Theater De Vest en de culturele exploitatie van de kerk, is zeer verheugd de expo met de meest opmerkelijke persfoto’s vanuit de hele wereld ook dit jaar weer in de kerk te kunnen tonen.

De World Press Photo Foundation gelooft al zes decennia in de kracht van het (laten) zien van visuele verhalen. Opgezet als competitie in 1955 door Nederlandse fotografen, uitgegroeid tot non-profit organisatie met een wereldwijd bereik. De winnaars werden ook dit jaar gekozen door een onafhankelijke jury die 73.996 foto's bekeek, ingezonden door 4.283 fotografen uit 125 landen.

Alle ruim 150 bekroonde beelden en video’s zijn deze zomer gratis in de Grote Kerk Alkmaar te zien, inclusief de prachtige World Press Photo of the Year en de World Press Photo Story of the Year. En natuurlijk veel indrukwekkende foto’s in de categorieën Nieuws, Portretten, Sport, Natuur en Milieu en de winnende films van de Digital Storytelling Contest.

De expositie is zo ingericht dat aan alle RIVM-normen wordt voldaan. Dit alles om een rustige, veilige 1-op-1 ervaring met de winnende foto’s te hebben. De tentoonstelling is te bezichtigen van 17 juli tot en met 23 augustus van 11:00 tot 17:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2669x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/