In de nacht van dinsdag op woensdag is een auto in brand gevlogen aan de Henegouwenstraat in Alkmaar. Hoewel de brandweer redelijk snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de Audi verloren ging. Een auto die er naast geparkeerd stond liep ook enige schade op.

Een aanwezige politieagent gaf aan dat de auto hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken is. Verder onderzoek zal dit moeten uitwijzen. De eigenaren van de auto's hebben inmiddels aangifte gedaan.

In de eerste helft van 2020 hebben in Alkmaar 28 autobranden plaatsgevonden. In het overgrote deel van de gevallen gaat het om geparkeerde auto's. Daarbij komen deze maand juli nog de brand in de Singelgarage en de brand die spontaan ontstond in een rijdende auto nabij de Huiswaarderbrug.
Pin It
Bekeken: 1728x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/