Bijna 70 sollicitanten hebben zich gemeld voor de vacature van boswachter bij Staatsbosbeheer in de Schoorlse Duinen. Mikal Folkertsma, zelf sinds zes weken aan de slag als boswachter in de Kop van Noord-Holland, noemt het een droombaan. Ze springt nu vaak bij in de Schoorlse Duinen en kijkt uit naar de versterking.

Volgens Folkertsma zitten er gelukkig goede kandidaten tussen de sollicitanten. Staatsbosbeheer is nu druk bezig met de selectie. De eerste gesprekken zijn vorige week geweest. Over een maand is duidelijk wie de nieuwe boswachter mag worden van Staatsbosbeheer in de Schoorlse Duinen.

De nieuwe boswachter krijgt niet alleen te maken met de natuur, maar ook met omgevingsmanagement, aldus Mikal: "Dat vergt dat je goed moet kunnen communiceren, verstand van natuur hebt en ook passie voor je vak". Voor de boswachters is het ook best spannend wie het gaat worden: "Ik zou het fijn vinden als er iemand komt met wie ik kan sparren en als we samen de Noordkop onder onze hoede kunnen nemen."
Pin It
Bekeken: 3179x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/