Om de Nederlandse poppodia en artiesten een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd, organiseert NPO 3FM de Maand van de Livemuziek. Daarbij doen ze in elke provincie een poppodium aan. Poppodium Victorie in Alkmaar heeft de eer om de twaalfdelige reeks op zaterdag 25 juli af te sluiten met optredens van Goldband en Indian Askin.

Nederland versoepelt langzaam de coronamaatregelen, maar voor concerten gelden nog altijd flinke beperkingen. Vandaar de symbolische concerttour langs één zaal per provincie. Dat doet de zender samen met 3FM-artiesten, die tijdens de coronacrisis in de bloei van hun carrière staan, om ook hen een steuntje in de rug te geven.

De show is al uitverkocht, maar de hele avond zal live worden gestreamd via 3fm.nl/live en is ook te beluisteren op npo3fm.nl. Op podiumvictorie.nl is meer info te vinden onder andere over de bands. (foto: Latoya van der Meeren)
Pin It
Bekeken: 1677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/