De regio Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek. Tijdens deze zesde aflevering van ‘Koffie voor 2’ praat hij met Fris Westerkamp, voorzitter van de 8 october vereeniging.

Het is bijna 8 oktober, de dag waarop we Alkmaar Ontzet vieren. Een mooie gelegenheid om Frits Westerkamp, voorzitter van de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet, als podcastgast te hebben. Deze zesde aflevering van de ‘Koffie voor 2’ podcast staat in teken van Alkmaar Ontzet. Uiteraard wordt het ook dit jaar gevierd, maar wel anders dan voorgaande jaren. Hoe pakt de 8 October Vereeniging Alkmaar Ontzet de viering dit jaar aan? En zijn zij al bezig met 2023, het jaar waarin Alkmaar Ontzet 450 jaar geleden is?

Je hoort het in deze aflevering van ‘Koffie voor 2’.

 

Pin It
Bekeken: 2030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/