De provincie laat  op 11 en 12 mei het asfalt op de Huijgendijk (N508) vernieuwen. Het gaat om het stuk tussen de Polderweg in Oterleek en de Drechterlandsedijk in Ursem. De gebiedsaannemer is BAM/Engie/Krinkels. De weg zal vanaf 11 mei 15:00 uur tot 05:00 uur de volgende ochtend zijn afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Verkeer richting Heerhugowaard wordt via de N242 omgeleid. Het verkeer van en naar Rustenburg (noord) rijdt via de Rustenburgerweg en Oostdijk, en vice versa. Verkeer richting de oostzijde van Rustenburg wordt via de Rustenburgerdijk, Schermerdijk en Drechterlandsedijk, en vice versa geleid. Voor bussen en hulpdiensten blijft de weg toegankelijk.

Op de Noordschermerdijk tussen Oterleek en Rustenburg wordt tijdens de werkzaamheden eenrichtingsverkeer ingesteld, in de rijrichting west (vanaf de Oterlekerweg) naar oost.

Vragen kunnen worden gericht aan het servicepunt van de provincie via 0800-0200600 (gratis) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook facebook.com/AlkmaarNH. (foto: Elmer van der Marel)
Pin It