De Alkmaarse haarkunstenaars Mark van Westerop en Louise Vlaar van Pro-solo hairartist hebben tijdens de international Live Fashion Hair Awards in Spanje twee hoofdprijzen gewonnen. Louise sleepte met haar collectie 'Kaleidoscope' de titel 'Best creative color collection' binnen en Mark won met 'Refine' de titel 'Best male collection'. Bovendien werd hij tweede met zijn Avant-Garde collectie 'Artistic Goddess'.

Meer dan 400 deelnemers uit 30 landen stuurden een uitgebreid fotoportfolio in van hun allerbeste werk. Hieruit selecteerde de vakjury vijf finalisten voor elk van de vijf categorieën. De andere twee categorieën waren Best women’s collection en Hairdresser of the year.

In 1996 opende Mark zijn salon in Alkmaar. Sindsdien bouwde hij naam op en verzamelde met zijn team vele prijzen en publicaties in toonaangevende magazines. Louise werkte bovendien mee aan modeshows van Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld en leverde zelf succesvolle shows in London, Moskou en Madrid.

De International Hairdressing 2021 prijzen zijn opnieuw internationale erkenning voor Mark en zijn team: "Ik ben ontzettend trots. Dit is het bewijs dat we wereldwijd op het hoogste niveau meedoen, een prachtige erkenning voor het talent en harde werk van mijn team". Op 10 juni zullen Louise en Mark hun prijzen in Spanje in ontvangst nemen.

Het tweetal heeft inmiddels acht nominaties binnen gesleept voor de nationale Coiffure Awards. De uitreikingen vinden plaats op 12 september in Studio 21 in Hilversum.
Pin It
Bekeken: 1510x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/