Op 22 mei is de officiële start van de campagne '250 geveltuinen' in gemeente Alkmaar. Zoals de naam al aanduidt, streven initiatiefnemers Steenbreek en Groenemorgen ernaar dat inwoners met elkaar 250 geveltuintjes aanleggen. Er is alvast een vliegende start gemaakt. De teller staat al op 25 tuintjes. Daarvoor zijn bij elkaar 363 tegels verwijderd.

Alkmaarders worden aangespoord om zelfstandig een geveltuin aanleggen, voor het eigen huis of portiek, maar Groenemorgen kan mensen die geen tijd hebben of niet zo handig zijn via de eigen website doorverbinden met een hovenier in de buurt. In samenwerking met de gemeente Alkmaar mogen de initiatiefnemers 25 geveltuinen weggeven aan mensen met een kleine beurs.

Wie dit jaar al een geveltuintje heeft aangelegd, mag deze laten meetellen. Hiervoor moet dan even een mailtje worden gestuurd. "Foto vinden we leuk!"
Pin It
Bekeken: 1739x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/