De Alkmaarse gemeenteraad heeft donderdag het bestemmingsplan Ringerskwartier vastgesteld. Aan de Noorderkade en de Noorderstraat zullen gebouwen verreizen met maximaal 285 woningen, waarvan 30 procent sociaal en ongeveer 10 procent middeldure huur.

De gemeente typeert wonen in toekomstige Ringerskwartier als karaktervol, op een prominente plek met diepe wortels in Alkmaar. "Je proeft de historie, maar woont toch in een modern stukje stad dat van alle gemakken is voorzien. Je bent onderdeel van de historische binnenstad, waar je – met het brede Kanaal op de voorgrond – fantastisch uitzicht op hebt."

De woningen zijn voor uiteenlopende leeftijden, levensfasen én portemonnees en variëren van rond 45 m2 tot circa 175 m2. Verder komen er commerciële ruimten op de begane grond en inpandige parkeerplaatsen voor bewoners. Het project zal volgens planning ongeveer begin 2025 opgeleverd worden. Meer informatie via nieuwbouw-ringerskwartier.nl.
Pin It
Bekeken: 1852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/