De heer en mevrouw Kosten-De Kogel waren maandag 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Pieter Dijkman ging op bezoek om hen te feliciteren met hun bijzondere huwelijksjubileum. Meneer en mevrouw vierden het jubileum in kleine kring met hun twee kinderen en twee kleinkinderen.

Meneer Kosten komt uit Den Helder en mevrouw Kosten is van origine Rotterdamse. Haar ouders hadden een rijnaak en waren veel van huis. Ze verbleef dan bij familie om naar school te gaan. Eén keer voeren haar ouders met een lading naar Den Helder en bleven daarna lang liggen. Mevrouw Kosten was toen ook op de boot komen wonen en vond een administratieve baan op de afdeling Scheepsbouw van de Rijkswerf. Daar ontmoette zij haar latere man. Meneer Kosten was op de werf als leerjongen opgeleid tot scheepstekenaar en daarna tot docent.

Eenmaal getrouwd verhuisde het stel eerst naar Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen) waar meneer Kosten aan de slag ging als leraar. In mei 1970 werd hij docent aan de LTS aan de Bergerweg in Alkmaar, en zo kwam hij met zijn vrouw terug naar Noord-Holland. Hier bleef hij tot aan zijn pensioen werken.

Mevrouw Kosten houdt van lezen, handwerken en naar de radio luisteren Meneer Kosten houdt van legpuzzels maken en speelde voorheen tafeltennis. (foto: JJFoto)
Pin It
Bekeken: 1551x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/