Naar aanleiding van berichten over ernstige jeugdoverlast in het Alkmaarse winkelcentrum De Mare, laat burgemeester Anja Schouten uitzoeken of er extra cameratoezicht nodig is en of dit juridisch mogelijk is. Ook wordt uitgezocht of de aanwezige camera's wellicht beter geplaatst kunnen worden.

De laatste tijd wordt "heftige" jeugdoverlast in WC De Mare ervaren. Het gaat om het uitschelden van winkeliers, het afpersen van andere jeugd, het afsteken van vuurwerk, drugsgebruik, diefstal en vechtpartijen. De politie surveilleert inmiddels extra. Dat leidde tot de aanhouding van een 12-jarige Alkmaarder die illegaal vuurwerk verkocht en thuis ook nog meer bleek te hebben, plus een mes en nepvuurwapens.

Vorige week was al een beveiligingscamera geplaatst aan de Thomas à Kempislaan in de wijk Overdie, omdat daar jeugdgroepen zich ernstig misdragen. Dit is een 'burgemeestercamera', oftewel geen doorsnee cameratoezicht, maar door de burgemeester tijdelijk ingesteld in verband met aantasting van de openbare veiligheid. Hier voor moet Schouten toestemming krijgen van het Openbaar Ministerie.
Pin It
Bekeken: 1458x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/