Burgemeester Anja Schouten van Alkmaar gaf woensdag het startsein voor een spaaractie, waarmee men de Oudorp-versie van het bordspel Monopoly kan bemachtigen. Robin de Goede van Albert Heijn Oudorp overhandigde het eerste exemplaar aan de burgemeester.

Daarmee startte de spaaractie bij Albert Heijn. Bij een volledige spaarkaart ontvangen klanten 15 euro korting bij de aanschaf van het Monopolyspel, met herkenbare straten, voorzieningen, buurthuizen en sportverenigingen uit Oudorp. Het spel is vanaf maandag 20 december ook te koop bij Bruna, locatie winkelcentrum Oudorp.

De burgemeester memoreerde de geschiedenis van het Monopolyspel en de annexatie van Oudorp door Alkmaar in 1972. Ze vindt dat Oudorp de eigen identiteit heeft behouden. Zij was onder de indruk van de actie en van winkelcentrum Oudorp. Bugrmeester Schouten wenste iedereen veel speelplezier.
Pin It
Bekeken: 1595x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/