Bij de inval in een aantal loodsen op een perceel aan de Westdijk in Zuidschermer heeft de politie woensdagochtend een drugslab aangetroffen waar verdovende middelen konden worden gemaakt. De politie kwam het drugslab op het spoor door een tip.

Rond 9:00 uur viel de politie de loods binnen. De locatie was volledig gereed voor gebruik. De 56-jarige eigenaar van de loods is aangehouden. Alle aangetroffen goederen worden vandaag afgevoerd voor vernietiging en de productielocatie wordt verder ontmanteld.

Volgens de politie zijn gevaarlijke chemicaliën aangetroffen. Daarom wordt de ontmanteling gedaan door de Landelijk Faciliteit Ontmantelen (LFO), de specialisten bij de politie op dat gebied. Ook doen de specialisten van de Forensische Opsporing (FO) vandaag sporenonderzoek in de loods. De recherche in Alkmaar leidt het verdere onderzoek. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2551x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/