Meerdere Alkmaarse ondernemers die zuchten onder de lockdown proberen wat bij te verdienen voor of aan de deur. Ze verkopen bijvoorbeeld in een stalletje drankjes, eten of producten. Dat kan soms zorgen voor wat samenscholing, en dat mag volgens de coronaregels eigenlijk niet. VVD Alkmaar heeft vernomen dat hier strenger op gehandhaafd gaat worden en stelt het daarover college schriftelijke vragen.

"Wij ontvingen van verschillende ondernemers signalen dat zij door de handhaving zijn benaderd met de boodschap dat er extra scherp gehandhaafd gaat worden", laat fractievoorzitter John van der Rhee weten. "De Alkmaarse VVD vindt dit overdreven. De ondernemers proberen bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van hekken al de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Dat mensen even blijven hangen om een praatje te maken in de buitenlucht moet naar onze mening kunnen."

Van der Rhee vraagt het college of handhavers inderdaad strenger gaan optreden. Als dat klopt wil hij graag weten wat de reden is en of B&W niet alsnog coulance wil tonen.
Pin It
Bekeken: 2549x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/