Bij een kruising op de Alkmaarse Vondelstraat is woensdagavond een zeer ernstig ongeluk gebeurd. Twee dames uit Heiloo staken rond 22:50 uur vanaf de Arcadialaan over en werden vol in de linkerflank geraakt. De auto werd meters weggeduwd en de 77-jarige bestuurster raakte beklemd. Ze is gereanimeerd en naar het ziekenhuis vervoerd, maar daar overleed ze. De 84-jarige passagier raakte zwaargewond en moest ook naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de andere auto, een 24-jarige Alkmaarder, bleef ongedeerd. Zijn Mercedes eindigde zwaar beschadigd op de andere weghelft. De jongeman is aangehouden en opgesloten, en zijn rijbewijs is ingevorderd. Volgens getuigen waren hij en iemand in een andere Mercedes aan het scheuren. De tweede Mercedes stond onbeschadigd vlakbij geparkeerd.

De politie deed uitgebreid onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval. (foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 5600x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/