Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Joyce van Akenheeft het land doorkruist voor haar ‘Happy FM… alles over werkgeluk’ podcast. Zij interviewt experts op het gebied van facilitaire dienstverlening en zoekt uit waarom haar gasten zo vol zijn over hun beroep. En zo kwam ze ook bij Milo terecht. Milo merkte al snel dat Joyce enorm optimistisch is, en een geweldig lange lont heeft! Daarom nodigde Milo Joyce uit om te gast te zijn in Milo’s Lange Lont podcast. Het motto van Joyce: Alles mag als het maar leuk is!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3067x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/