De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Nelly Wuis, zij is geboren in Heerhugowaard aan de Middenweg op de schuurzolder van boerderij D'Olifant . Inderdaad het huidige restaurant. Ik bleek goed te kunnen kijken. Dat is toch de basis van kunst. Op haar vijftiende ontdekte ze de fotografie met haar zelf verdiende goedkope Kodak-cameraatje. Dat was de tijd van fotorolletjes en de dure afdrukken. Met de komst van de digitale camera en de fotobewerkingssoftware ging ze los. Ze maakt op het ogenblik vooral digitaal werk. Ook macrofotografie vind ze betoverend.
Meer weten over Nelly Wuis? Kijk dan op www.nellywuis.nl

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.

 

 
Pin It
Bekeken: 2914x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/