Van een bierpakket tot een zangworkshop en van diverse kunstwerken tot een lesje suppen. Zondag 13 maart gaan zo’n 74 items onder de hamer tijdens een benefietveiling voor Oekraïne. In de pauze is er een akoestisch optreden van Cold Turkey.

Vrijwilligers van cultuurcentrum De Groene Zwaan in De Rijp hebben de spullen bij ondernemers en instellingen ingezameld. De opbrengst gaat naar Stichting Caritas. De stichting stuurt al jaren hulpgoederentransporten richting Oekraïne en probeert de mensen nu extra te helpen.

De veiling start zondag om 15.00 uur, de kavels staan inmiddels online. De toegang is gratis, aanmelden via degroenezwaan.nl/events/benefietveiling/ is wel gewenst.
Pin It
Bekeken: 2318x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/