De 16-jarige fietser die woensdagavond werd aangereden in Zuidschermer, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldden mensen die weten om het wie het gaat. Het nieuws zou zijn rond gegaan op zijn voetbalclub en op school. Politiewoordvoering heeft het trieste nieuws bij navraag bevestigd.

De jongen werd woensdag rond 20:45 uur door een auto geschept op de Zuidervaart in Zuidschermer, ter hoogte van de Boekelerweg. Hij zou tientallen meters verderop op de grond terecht zijn gekomen. Het slachtoffer werd daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, de traumaheli werd niet afgewacht.

De sporen en de schade aan de auto doen vermoeden dat de automobilist harder reed dan de maximale 60 km/u. De bestuurder is aangehouden voor verhoor en een bloedtest. De 63-jarige man  uit Beverwijk zat de volgende ochtend in ieder geval nog vast voor nader onderzoek.
Pin It
Bekeken: 20024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/