HVC neemt op 1 juni de afvalinzameling in gemeente Alkmaar over van Stadswerk072. Hiervoor hebben wethouder Robert te Beest, Gertjan de Waard, directeur Inzameling HVC en Peter Mol, directeur Stadswerk072, een koopovereenkomst getekend. De overeenkomst is meteen een belangrijke stap voor de ambitieuze bouwplannen voor Overdie. De inzameling en de overige bedrijfstakken van Stadswerk verhuizen naar het HVC-terrein in de Boekelermeer.

Bovendien draagt de overname van de afvalinzameling door HVC bij aan een meer gestroomlijnde afvalketen, van reductie via inzameling en verwerking naar recycling en energieproductie. HVC is nationaal een grote speler op het vlak van afvalinzameling en -verwerking, en schaalvergroting en innovatie voor een circulaire economie. De overeenkomst voor de inzameling loopt tien jaar.

De komende jaren wil gemeente Alkmaar 15.000 woningen realiseren in de kanaalzone, inclusief Overdie. Daarnaast heeft Stadswerk072 al een tijd meer ruimte nodig voor de andere bedrijfstakken zoals het beheer van de straatinrichting en het groen, en ziet de gemeente de Boekelermeer als een meer toegankelijke locatie voor het afvalbrengstation.

Pin It
Bekeken: 5616x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/