De 21ste Van Foreest Publiekslezing, die vanavond plaats zou vinden in de Grote Kerk van Alkmaar, is afgelast. Spreker Richard van Hooijdonk heeft moeten afzeggen vanwege ziekte.

Van Hooijdonk zou een lezing geven over de toekomst van de Nederlandse zorg. Hij is een futurist, trendwatcher en weet veel over nieuwe technologieën. Hij speculeert over digitale zorgverlening en e-health toepassingen zoals hersenchips, chirurgie met behulp van robots, digitalisering en cybercrime. Van Hooijdonk zou ook in gaan op veranderingen in het Nederlandse zorgsysteem. Om over de toekomst mee te kunnen praten heeft de futurist chips laten injecteren die verschillende taken uitvoeren. Het Regionaal Jeugdorkest Artiance en stadsorganist Pieter van Dijk zouden de muzikale omlijsting verzorgen.

Kaarthouders ontvangen zo spoedig mogelijk meer informatie.
Pin It
Bekeken: 2091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/