Wie deze week op de Laat-West in Alkmaar was, heeft al kunnen zien dat er voorbereidingen worden getroffen voor de herinrichting. Na een lange aanloop wordt daar maandag mee gestart. Volgens planning is het project halverwege november gereed. Verkeer wordt omgeleid, maar de winkels en horeca blijven voor voetgangers bereikbaar.

Gemeente Alkmaar wil met de herinrichting een klimaatadaptieve, groene en aantrekkelijke Laat-West creëren. Het werk bestaat hoofdzakelijk uit  aanleg van een gescheiden rioolstelsel, vervanging van de bestrating en de groeninrichting.

Doorgaand (brom-)fietsverkeer kan omrijden via de Geestersingel, Nieuwlandersingel en Kanaalkade. De omleidingen staan  aangegeven met gele borden. Fietsen kunnen worden gestald in extra rekken en parkeervakken in de Breedstraat, Brillesteeg, Koorstraat en De Heul.

Meer info op stadswerk072.nl/denieuwelaatwest.
Pin It
Bekeken: 7318x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/