De provincie gaat het asfalt van de Westerweg (N242) tussen de Edisonstraat en Pannekeetweg in Heerhugowaard vernieuwen. Het eerste stuk van de Kamerlingh Onnesweg (N194) tot aan de Marconistraat wordt meteen meegenomen. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 9 mei tot en met zaterdag 14 mei, telkens tussen 20:00 en 05:00 uur.

De weg is tijdens werktijden in beide richtingen gesloten. Het fietspad blijft wel begaanbaar, al is oversteken naar de Kamerlingh Onnesweg niet mogelijk. Overdag zijn de N242 en het stuk N194 wel open, maar mag er respectievelijk slechts 50 en 30 km/u gereden worden vanwege het gefreesde asfalt.

Verkeer wordt tijdens de afsluiting omgeleid via het bedrijventerrein. Fietsers en bromfietsers die normaal de N242 oversteken bij de N194 zullen dit tijdens de afsluitingen moeten doen bij de Pannekeetweg of via fietsbrug De Krul.

Vragen of klachten kunnen worden gericht aan het Servicepunt van de provincie, via 0800-0200600 (gratis) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op gebiedscontractmiddennoord.nl en Facebook (@AlkmaarNH).
Pin It