Tijdens de coronacrisis waren mensen veel vaker thuis en werd inbreken lastiger. Criminelen zochten veel meer hun heil in hacking, oplichting en fraude via de telefoon en het internet. Nu het land weer 'open' is, is de verhouding veelal weer als voorheen. Maar niet in veel gemeenten boven het Noordzeekanaal, waaronder Alkmaar en Dijk en Waard.

In het eerste kwartaal van 2022 werd in Alkmaar 36 keer melding gedaan van online criminaliteit, versus 18 keer voor een fysieke inbraak. Dat blijkt uit politiecijfers die VPNGids heeft doorgespit. Dijk en Waard kende 25 en 27 meldingen van inbraak of cybercrime. In Bergen en Heiloo was het aantal meldingen van inbraak en cybercrime wel (weer) omgekeerd, met respectievelijk 10 tegen 9 meldingen, en 12 tegen 5 meldingen.
Pin It
Bekeken: 2752x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/