Veel keuze en veel variatie, dat staat de bezoekers van het Smaakmakend Festival te wachten. Afgelopen vrijdag ging het Smaakmakend Pinksterweekend van start. Tot en met maandag staan vijftien foodtrucks op het Ringersplein in Alkmaar.

"Iedereen is welkom en er is geen entreegeld", vertelt Jos Mechielsen, organisator van het Smaakmakend Pinksterweekend. Liefhebbers van lekker eten kunnen vier dagen lang genieten van gerechten van over de hele wereld: van roti tot saté en van friet tot sushi. Er is ook ruime keuze uit bieren, koffie en andere dranken.

Tijdens het smikkelfestival is er akoestische muziek en draaien verschillende dj's. "Er is van alles te beleven. Het is een leuk uitje voor het hele gezin." Het Smaakmakend Pinksterweekend is vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 23:30 uur. Op maandag is het festival van 13:00 tot 21:00 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of de website van het Smaakmakend Festival.
Pin It
Bekeken: 4079x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/