In het kader van VakantiePRET, organiseert Stichting Sport-Z van de zomervakantie twee sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking in en om Alkmaar. Dinsdag 19 juli is er voor hen een Sportroulette op het middenterrein van de 400-meterbaan in Sportcomplex De Meent en dinsdag 26 juli kunnen ze zich uitleven in Outdoorpark Alkmaar.

Iedereen vindt het fijn om in de lange zomervakantie een uitstapje te maken, maar als je een beperking is het niet altijd makkelijk om ergens aan mee te doen. Sport-Z organiseert daarom in de zomervakantie VakantiePRET, oftewel leuke sportdagen waar het opdoen van een plezierige succeservaring voorop staat.

Bij de Sportroulette gaan kleine groepjes van 13:30 tot 16:00 uur onder begeleiding verschillende sporten uitproberen. Op het programma staan onder andere rolstoelbasketbal, boogschieten en judo. Deze middag is goed rolstoeltoegankelijk. In het outdoorpark kunnen deelnemers tussen 10:00 en 12:30 uur allerlei obstakels bedwingen, boogschieten en staan er leuke groepsactiviteiten op het programma.

Deelname kost telkens 5 euro op locatie. Vooraf aanmelden is nodig en gaat via sport-z.org/vakantiepret. Hier is ook meer informatie te vinden.
Pin It
Bekeken: 1867x
https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/