De Alkmaarder Naud van Geffen wordt de nieuwe directeur van Theater De Vest. Hij volgt met ingang van 1 oktober Peter Blaauboer op, die na twintig jaar in deze functie met pensioen gaat. Het college van burgemeester en wethouders heeft afgelopen week ingestemd met de benoeming.

De 40-jarige Van Geffen is nu nog zakelijk leider van het koor van De Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Daarvoor vervulde hij die functie bij Het Gelders Orkest in Arnhem. De Raad van Toezicht meldt zeer gelukkig te zijn met de nieuwe directeur-bestuurder. "Hij heeft een groot hart voor de cultuur, een lange staat van dienst in de sector en een heldere visie. Naud is een echte verbinder, initiatiefrijk en ondernemend. We verwachten dat hij met De Vest en de Grote Kerk de stad en haar inwoners, die hij als Alkmaarder goed kent, veel kleur gaat geven,” aldus voorzitter Paul van Gessel.

Van Geffen meldt ook blij te zijn aan de slag te mogen bij het theater en de monumentale Grote Kerk, waar De Vest sinds enige jaren de exploitatie doet van de evenementen: "Een sterk en zichtbaar cultureel hart voor Alkmaar en omgeving is van wezenlijk belang voor alle inwoners. Ik verheug me erop het mooie werk van mijn voorganger voort te zetten en uit te bouwen, door nieuwe verbindingen en samenwerkingen aan te gaan voor een bruisende toekomst".
Pin It
Bekeken: 1711x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/