Een pianoconcert wordt 27 juli vanaf 20:30 uur gehouden in De Grote Kerk in De Rijp. Het programma wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van Cartouche met International Holland Music Sessions.

Het oorspronkelijk uit Wit-Rusland afkomstige echtpaar Aksana en Vital Stahievitch brengt met de piano werken van Mozart, Schubert en Chopin. Vital is docent aan het Amsterdamse conservatorium en Aksana heeft haar eigen lespraktijk.

Kaarten zijn nog te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kassa in de Grote Kerk is 27 juli vanaf 20:00 uur open.
Pin It
Bekeken: 1708x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/