Dinsdagavond zijn twee mensen gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Nollenweg (N502) met de Herenweg in Alkmaar. De kruising is beveiligd met verkeerslichten. Het is aannemelijk dat een van de bestuurders door rood licht is gereden en daarna in botsing kwam met een andere auto.

De melding kwam kort voor middernacht binnen bij de 112-centrale. Twee mensen moesten met onbekend letsel mee met de ambulance naar het ziekenhuis. Een van de bestuurders is aangehouden omdat deze mogelijk onder invloed verkeerde. Daarom ging een agent mee in de ambulance. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De zwaar beschadigde auto's zijn afgevoerd door een berger.
Pin It
Bekeken: 2947x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/