Een Argentijnse tangomarkt wordt zaterdag 27 augustus van 13:00 tot 17:00 uur gehouden in Theater De Vest. In de foyer kunnen geรฏnteresseerden kennismaken met de dans, muziek en bijbehorende kleding en kunst.

Tijdens de middag kan je, met of zonder een danspartner, een gratis proefles volgen van Crista en Josรฉ Luis van de Alkmaarse dansschool Milonga Luz de Luna. De aanvang is 14:00 uur.

Voor ervaren dansers zijn er twee verschillende workshops, die worden gegeven door Corine Groenewegen. Opgeven is noodzakelijk en kan tijdens de markt of van tevoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De markt is onderdeel van het tweedaagse internationale festival 'Lo de TangoArt' op 27 en 28 augustus. Tijdens dit weekend wanen deelnemers zich aan de oevers van de Rio de la Plata, daar waar aan het einde van de negentiende eeuw de Argentijnse tango werd geboren. Zo komt het tango-orkest Tangata naar Alkmaar en treden verschillende dj's op tijdens het Salon de Tango.ย Meer informatie is te vinden op tangoart.nl.
Pin It
Bekeken: 1421x