Afgelopen weekend werd bij Scouting Graaf Daron het nieuwe seizoen afgetrapt. Alle leden zijn wekelijks weer welkom voor de avontuurlijke activiteiten van de Alkmaarse scoutingvereniging. Wie interesse heeft is van harte welkom om drie keer vrijblijvend mee te doen.

Gedurende het seizoen worden weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd, gericht op de diverse leeftijdsgroepen. Op het programma staan onder andere weekendkampen, een verkiezing van de stoerste scout, een spannende natuurtocht, pizza's bakken in een hout gestookte oven, abseilen, tokkelen en vuur maken.

Ook zijn er actieve zomerkampen in binnen- en buitenland. Vorig jaar beleefden welpen, scouts en bevers (4 t/m 15 jaar) een week met allerlei activiteiten in Ommen en omgeving. De explorers en roverscouts (15 t/m 21 jaar) verbleven een weekje in België.

Scouting Graaf Daron is gevestigd aan de Elgerweg 103. Meer op graafdaron.nl.
Pin It
Bekeken: 2264x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/