Het komende weekend van 17 en 18 september organiseert KaasPop B.V. twee festivals op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. Zaterdag is er KaasPop met drie podia en de dag erna Devotion/Victorious. Tickets voor de eerder afgelaste edities zijn gewoon geldig. Wie ze kwijt is zou inmiddels nieuwe kaartjes in de mailbox moeten hebben.

Zaterdag zijn er op het hoofdpodium in de grote tent optredens van onder andere Racoon, Son Mieux en Time Bandits op. Verder zijn er twee podia voor Crazy 90s en Taverne Bergen. Crazy 90s is als vanouds een feest van herkenning en wordt dit jaar aangezwengeld door onder andereΒ  T-Spoon Reloaded, Devious, Erick E, en DJ Jean. Na een succesvol verlopen Taverne Open Air in Bergen organiseert de horecazaak optredens van onder meer Alison's Fall, The Tailbones en One Revolution Band. Van reggae naar punk en van een jazzy naar rock, van alles komt voorbij.

Devotion/Victorious is een dancefestival met allerlei dj’s van nationale en internationale allure. Onder andere La Fuente, Freddy Moreira en de Afro Bros staan achter de decks.

Zowel KaasPop als Devotion/Victorious duren van 13:00 tot 23:30 uur. Meer info op kaaspopalkmaar.nl en victoriousalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1714x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/