Zijn wie je bent is te gek, dat is niet alleen de titel maar ook meteen de boodschap van de korte musical die 27 september wordt gespeeld in Artiance, het Centrum voor de Kunsten.

De musical gaat over een auditieronde. De auditanten doen allemaal mee om een plekje te veroveren in een nieuwe grote musical. Ze doen enorm hun best, maar spelen ze zichzelf of spelen ze een rol? Na de voorstelling is er de leerzame workshop 'Wanneer ben je jezelf of wanneer speel je een rol?'. De theatergroep neemt je mee in verschillende opdrachten.

'Zijn wie je bent is te gek' start dinsdag 27 september om 10:00 uur. De entree is 4,50 euro via de online ticketverkoop. Ook is het mogelijk om te reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In dat geval kost een kaartje 5,00 euro.
Pin It
Bekeken: 958x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/