De organisatie van KaasPop Alkmaar probeerde vrijdag iets nieuws met "Een Alkmaarse avond met...". Deze eerste editie trad de André Hazes tribute band H6 op. De dertienkoppige band speelde vanzelfsprekend alle klassiekers van de grote zanger en dat zonder dat het publiek ervoor hoefde te betalen.

Het publiek was uitermate te spreken over het avondje feesten op Hazes-muziek. "Dit is zó hartstikke leuk! Kutweer maar wel gezellig. Heel top", zei een van de bezoekers tegen Alkmaar Centraal. Een van haar vriendinnen vult aan: "Het is echt een feestje hoor!". Inderdaad zat het weer niet mee, anders was het misschien wel nog drukker en nog gezelliger geweest.

Zaterdagmiddag begon het 'gewone' KaasPop' met drie podia. Op het programma voor het hoofdpodium stonden Racoon, Son Mieux en Time Bandits en buiten waren er twee podia voor Crazy 90s en Taverne Bergen. Zondag wordt het eveneens uitgestelde dancefeest Victorious gehouden in combinatie met Devotion.
Pin It
Bekeken: 2265x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/