Zaterdag was Demolition Day, de jaarlijkse dag waarop sloop- en asbestbedrijven in het hele land laten zien wat er allemaal komt kijken bij het slopen van gebouwen en het veilig verwijderen van asbest. Eén van de bedrijven die de deuren opende was C.A. de Groot Groep B.V. in Alkmaar, in samenwerking met het zusterbedrijf Reststoffen Centrale Alkmaar (RCA) en partner PreZero Recyling & Recovery.

Bij sloopwerk komt tegenwoordig veel kijken. Het moet tegenwoordig circulair. Om bouwafvalsoorten van elkaar te kunnen scheiden worden gebouwen zorgvuldig afgebroken. De diverse soorten worden dan weggebracht naar waar ze kunnen worden verwerkt voor een nieuw leven. Bij asbestverwijdering komt veel kijken om de schadelijke deeltjes veilig weg te halen. Demolition Day is meteen een dag waarom carrièremogelijkheden worden gepromoot.

C.A. de Groot Groep B.V. bood een interactieve middag waarop bezoekers rond konden kijken, diverse demonstraties van sloop- en recyclingtechnieken bij kon wonen en zelf een aantal kleine machines kon bedienen. Bovendien was er een clown en kon worden meegedaan aan het NK Spijkertrekken.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een fotoreportage, die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 1314x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/