Kinderen uit Alkmaar en omgeving die van zwemmen, klimmen, klauteren, glijden houden kunnen hun geluk niet op tijdens de herfstvakantie. Van 15 oktober tot en met 23 oktober ligt er elke middag een 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad van zwembad de Hoornse Vaart. Voor de allerkleinsten ligt het splinternieuwe Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Kinderen kunnen in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water, waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn.

Op verschillende dagen in de herfstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan extra zwemlessen op verschillende niveaus, zowel in de Hoornse Vaart als De Hout. Iedereen, ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport, is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Tevens organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen drie dagen en het C-diploma binnen vijf dagen te halen.

Meer informatie op hoornsevaart.nl.
Pin It
Bekeken: 2281x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/