De Egmondse Jent S. heeft bij de politie verklaard Peter Langenberg te hebben mishandeld. Hij zegt hem te hebben geschopt dan wel geslagen. Volgens het Openbaar Ministerie is hij daarmee verantwoordelijk voor het doden van de 56-jarige Alkmaarder in april dit jaar. Dat bleek tijdens de tweede tussentijdse zitting, die maandag plaatsvond in de rechtbank in Haarlem.

De eerste maanden zweeg de 30-jarige S. over zijn rol bij de dood van Langenberg. Die werd op 17 april, Paaszondag, door een wandelaar levenloos gevonden in de duinen ten noorden van Egmond aan Zee. Volgens het OM is hij door grof geweld en ook verwurging om het leven gebracht. De Alkmaarder was ontkleed en had 'zeer ernstig aangezichtsletsel', aldus de officier tijdens een eerdere zitting. De verdachte Jent S. werd binnen een week opgepakt. Van hem is ook DNA aangetroffen op het slachtoffer.
Pin It
Bekeken: 3012x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/