Aankomende zondag verrast Theater De Vest shoppers in de Alkmaarse binnenstad met meer dan 100 gratis optredens van 32 makers. Tijdens 'Vest in de Stad' zowel in de winkelstraten te zien als binnen in de winkels allerlei verschillende acts te zien. Aan zo'n groot evenement zit natuurlijk veel voorbereiding vast. Dorus Smit van De Vest: "Ik ben al begin deze zomer langs diverse winkels en locaties gegaan om te kijken of ze weer mee willen doen."

Theater De Vest streeft naar een inspirerende kruisbestuiving tussen cultuur en commercie. Net als bij de voorgaande edities was een groot aantal winkeliers en theatermakers enthousiast. Het was aan Dorus Smit om hen aan elkaar te koppelen, en om te controleren over er voor iedere act wel genoeg ruimte is. "Als wij een act hebben geboekt moet ik natuurlijk ook dubbelchecken of het daar daadwerkelijk kan."

Bij Dansstudio Dentro begonnen ze meer dan een maand terug aan het project, door met de dansgroep de film te kijken waar ze een chorografie van maken. "Wij zijn al vijf weken elke vrijdag aan het repeteren", vertelt Shara van Dentro. Bij dansstudio Flex wordt ook hard gewerkt aan een dansvoorstelling. "Het valt allemaal wel onder modern, maar we doen toch heel veel verschillende dingen en ook dingen die we bij een normale dansles niet doen", zegt danseres Quinty. Ze heeft enorm veel zin in Vest in de Stad: "Voor mij is het de eerste keer dat ik dit doe en ik vind het wel echt heel erg leuk."
Pin It
Bekeken: 1745x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/