In de nacht van zondag op maandag is ingebroken bij een telecomzaak aan de Volger in de De Rijp. Mede dankzij een getuige kon de politie twee verdachten aanhouden, één daarvan in een gestolen auto na een achtervolging. Het gaat om een 19-jarige uit Bussum en een 18-jarige jongen uit Utrecht. Het tweetal is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

De politie werd rond 01:15 uur gebeld door iemand die zag hoe scooters uit een bestelbus in De Rijp werden gereden, om er vervolgens mee richting het bedrijventerrein te rijden. Op de Volger ging even later een inbraakalarm af bij een telefoonwinkel. De aanrijdende politie kreeg daarna van dezelfde getuige door dat de scooterrijders terug waren bij de bestelbus. De scooters werden weer ingelanden, waarna de bus vertrok.

Agenten zagen het busje rijden, gaven een stopteken en troffen bij controle zwaar gereedschap en buit achterin. Toen werd duidelijk dat er inderdaad bij de telecomzaak was ingebroken en dat iemand in een ander voertuig ook betrokken was. De auto werd gespot op de A8, maar bij het zien van de politie sloeg de bestuurder op de vlucht. Na een achtervolging stopte hij in Koog aan de Zaan, stapte uit en rende weg, maar kon niet ontkomen. De auto waarin hij reed bleek van diefstal afkomstig.
Pin It
Bekeken: 1762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/