Er zijn maandagochtend bij de Alkmaarse rechtbank meerdere gevelplaten van het dak gevallen. Niemand raakte daarbij gewond. Het vermoeden bestaat dat de platen door de zware windstoten naar beneden kwamen.

De rechtbank krijgt op dit moment groot onderhoud, waardoor bouwsteigers tegen de gevel van het gerechtsbouw staan. De golfplaten die maandagochtend naar beneden vielen lagen vanwege werkzaamheden los op het dak. Volgens een woordvoerster van de rechtbank was er een harde klap te horen, maar raakte niemand gewond.

"De fietsers en voetgangers die de gevelplaten naar beneden zagen komen zijn wel geschrokken, maar werden gelukkig niet door de platen geraakt. Inmiddels hebben we maatregelen getroffen zodat er niet opnieuw platen naar beneden komen."
Pin It
Bekeken: 1741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/