De politie heeft nog geen enkele tip binnengekregen over de vermiste Jimmy Habarugira. De 48-jarige Alkmaarder werd op 7 september voor het laatst gezien door zijn werkgever en vanaf 11 september is er geen contact meer met hem geweest.

"Dit brengt ons niet dichter bij de oplossing van de vermissing", benadrukt woordvoerder Erwin Sintenie. Afgelopen zondag riep de politie de hulp van het publiek in, maar dat heeft niet geleid tot informatie over waar de Alkmaarder nu is; hij is nog steeds in geen velden of wegen te bekennen. Een politiewoordvoerder zei eerder tegen Alkmaar Centraal dat de familie van Habarugira zich ernstig zorgen maakt.

De politie komt graag in contact met Habarugira of mensen die weten waar hij is. Informatie delen kan via telefoonnummer 0800-6070 of dit tipformulier.
Pin It
Bekeken: 1957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/