Als onderdeel van de Nationale Klimaatweek organiseert El Kombi Sup op zaterdag 5 november weer een Sup it Up! en een Trashwalk. Iedereen is welkom om gezellig met elkaar op een supboard, of als support team in een bootje, door de Alkmaarse wateren te varen en ondertussen zwerfvuil uit het water te vissen. Voor wie mee wil helpen maar liever op het droge blijft is er de Trashwalk.

Verzamelen gebeurt vanaf 09:30 uur bij de steiger van El Kombi Sup aan de Baansingel. Tussen 10:00 en 12:00 uur wordt zwerfvuil opgeruimd, al is de ervaring dat het soms uitloopt door fanatieke opruimers die het maar wat gezellig met elkaar hebben. Na terugkomst wordt de vangst gesorteerd.

Aanmelden is nodig, en kan via elkombi.nl. Zo weet de organisatie hoeveel opruimmaterialen, sups en peddels nodig zijn. Voor de veiligheid mogen kinderen pas vanaf 12 jaar zelfstandig suppen, en dan wel met toezicht van een ouder/begeleider. Wie geen ervaring heeft kan van tevoren een suplesje volgen.
Pin It
Bekeken: 978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/